Nieuws

Xiel Team Energizer - geef je team een boost!

Ideeën en beleid zijn er al volop; maar hoe gaat het echt werken voor jouw team? Wat is de kenmerkende dynamiek van jouw team en hoe combineer je het beste resultaat met het beste voor je mensen? Dat is voor ieder team anders. De uitkomst van de Team Energizer van Xiel is dat je is dat je samen komt tot optimale afspraken die passen binnen het beleid van je organisatie, maar vooral ook jouw team vleugels geeft.

 

Vraag meer info via info@xiel.nl, dan sturen we je meer informatie. Je kunt ook bellen naar 085-303 86 77

 

Xiel biedt de ‘Team Energizer’. Op een schitterend landgoed geven we met een dynamisch programma een boost aan je team. De Team Energizer heeft altijd componenten in zich van samen fun activiteiten doen en ook elkaar (opnieuw) leren kennen en (verder) bouwen van onderling vertrouwen en samen de nieuwe werkwijze definiëren. Team Energizer is gefundeerd op een solide wetenschappelijke ondergrond waarin bekende inzichten op het gebied van teamdynamieken en high performing teams worden gebruikt. Uiteraard worden de Covid-maatregelen die op dat moment gelden volledig gerespecteerd.

 

Xiel en Vaessen Teambuilding en teamtraining hebben op locatie van Villa Maarheeze in Wassenaar een drietal programma’s ontwikkeld, variërend van een korte energie boost tot een uitgebreid programma gericht op alignment. Kortom, gerenommeerde bureaus die hun krachten bundelen met zowel een inhoudelijke invulling met veel ruimte voor dialoog en uitwisseling als onderdelen gericht op daadwerkelijk ervaren en beleven met elkaar.

 

Xiel biedt de ‘Team Energizer’. Met een dynamisch programma geven we een boost aan je team. De Team Energizer heeft altijd componenten in zich van samen fun activiteiten doen en ook elkaar (opnieuw) leren kennen en (verder) bouwen van onderling vertrouwen en samen de nieuwe werkwijze definiëren. Team Energizer is gefundeerd op een solide wetenschappelijke ondergrond waarin bekende inzichten op het gebied van teamdynamieken en high performing teams worden gebruikt. Uiteraard worden de Covid-maatregelen die op dat moment gelden volledig gerespecteerd.