Over Ons

Xiel is opgericht door Marc Boele en Pieter-Jil Pluimert met de ambitie om een optimale integratie van psychologie en bedrijfskunde te gebruiken in de aanpak van assessments, agile teams die volgens de principes van zelfsturing werken en leiderschapsvraagstukken. Naast deze twee oprichters werkt Xiel met een 'vaste' flexibele schil van associés met wie in de loop der jaren een vertrouwensband is opgebouwd niet alleen vanwege hun onderscheidende kennis en expertise, maar bovenal om wie zij als personen zijn en de betrouwbaarheid en kwaliteit die wij van ze gewend zijn. 

Marc Boele:

06 - 30 33 72 22

m.boele@xiel.nl

Email Marc Boele:

Marc Boele is Arbeids-, Gezondheids- en Organisatie Psycholoog en is geregistreerd bij EuroPsy en ingeschreven als Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ook is hij na afronding van de Master opleiding gecertificeerd Semco Style Consultant. Hij heeft een brede ervaring met assessments voor selectie en ten behoeve van ontwikkeling, maar ook heeft hij zijn sporen verdiend als organisatieadviseur met als specialisatie team- en leiderschapsontwikkeling. In zijn tijd als Managing Director bij LTP Business Psychologists heeft hij gewerkt voor klanten als KLM, ABN Amro, Multi Corporation, Achmea, EY, BDO en Stater. Daarvoor heeft hij in commerciële managementposities bij Berenschot gewerkt in de financiële (SNS Bank, ASR, Rabobank) en zakelijke (Deloitte, CGI) dienstverlening, farmaceutische industrie (MSD, Schering-Plough, Astra Zeneca, Sanofi Aventis), industrie (Stork, Imtech), verschillende ministeries (Ministerie van Buitenlandse Zaken, Eerste Kamer der Staten-Generaal), lagere overheden (Gemeente Utrecht) en not for profit instellingen (SNV World, Unicef). Marc is lid van de Strategische Adviesraad van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 


Pieter-Jil Pluimert:

06 - 13 45 67 14

p.pluimert@xiel.nl

Email Pieter-Jil Pluimert:

Pieter-Jil Pluimert heeft economie gestudeerd in Rotterdam en na een aantal (management) functies op het gebied van sales en marketing heeft hij zich in een periode van 13 jaar binnen LTP Business Psychologists verder ontwikkeld op het gebied van organisatieontwikkeling, leiderschap en assessment. Dat betekent dat hij een sterke psychologische component heeft toegevoegd aan zijn meer economische perspectief. Voor organsaties als ABN AMRO, SNS Bank, KPN, Cargill, EY, Alliander, KasBank en MN heeft hij zeer diverse trajecten begeleid, waarin vernieuwing en degelijk advies hand in hand gingen. De stijl van Pieter-Jil is analytisch, betrokken, scherp en soms confronterend met oog voor de relatie en steeds de intentie om het verschil voor en bij klanten te maken. In zijn aanpak is Pieter-Jil gericht op de context van waaruit een vraagstelling voortkomt; zowel waar het gaat om individuele assessments als waar het gaat om bredere organisatie- of leiderschapsontwikkelingsvraagstukken. 


David Plaut:

06 - 83 66 23 32

d.plaut@xiel.nl

Email David Plaut:

In 2008 studeerde David cum laude af als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de Rijksuniversiteit van Groningen (RuG). Terugkijkend was hij eigenlijk al psycholoog in de zandbak, maar de wetenschappelijke vorming was erg waardevol. Naast Psychologie heeft hij ook Commerciële Economie gestudeerd en deze twee achtergronden vormen een belangrijk fundament in zijn werk. Naast de sales -en accountmanagementwerkzaamheden heeft hij inhoudelijke expertise opgebouwd over innovatieve instrumenten (Games & Simulaties), ontsporingsgedrag binnen organisaties en de invloed van stress op presteren.


Carolyn Moes:

06 - 11 01 81 87

c.moes@xiel.nl

Email Carolyn Moes:

Carolyn is een ondernemer in hart en nieren - inhoudelijk gevormd door vele jaren bij psychologische adviesbureaus in Amsterdam en Groningen. De afgelopen jaren heeft zij door haar verschillende rollen binnen account & salesmanagement grote commerciële en operationele ervaring opgebouwd. Inhoudelijk weet zij snel complexe klantvragen om te zetten naar praktische en doeltreffende oplossingen.


Livia Brouwers:

085 - 303 86 77

info@xiel.nl

Email Livia Brouwers:

Livia Brouwers is afgestudeerd als Sociaal Psycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en geregistreerd Psycholoog NIP. Recent is zij gestart met de postacademische opleiding tot Sport - en Prestatiepsycholoog. Livia heeft brede ervaring als assessmentpsycholoog, coach, onderzoeker en adviseur, in zowel profit als nonprofit omgeving. Zij vindt makkelijk aansluiting in verschillende contexten en op verschillende niveaus; zo heeft zij gewerkt met bestuurders, leidinggevenden, en specialisten in de zorg, met teams in commerciële omgevingen, met (young) professionals in de top- en breedtesport en als coach en curriculum voorzitter in het hoger onderwijs. Op een onderbouwde en transparante wijze middels assessments mensen bewuster maken van hun sterke kanten en hun ontwikkelpotentieel, altijd met medeneming van de context van de organisatie, is haar op het lijf geschreven. Livia wordt gewaardeerd om haar scherpe, analytische blik en tegelijkertijd mildheid in haar oordeelsvorming. Zij is een professional met ruime kennis van mensen, gedrag en organisaties.


Leif ter Laak:

085 - 303 86 77

info@xiel.nl

Email Leif ter Laak:

Leif ter Laak is arbeids-en organisatiepsycholoog en ingeschreven als Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie van het NIP. Leif is zijn loopbaan in 1995 begonnen bij SHL/Psychotechniek waar hij verschillende functies heeft bekleed o.a. als assesmentpsycholoog, Productmanager HR-instrumenten en International Projectmanager Research & Development te Londen. Vervolgens heeft hij zijn loopbaan vervolgd bij Berenschot A&O waar hij als Senior Consultant heeft gewerkt voor diverse opdrachtgevers zowel in de profit als non-profit. Leif adviseert organisaties op het gebied van het beoordelen en ontwikkelen van mensen. Naast het uitvoeren van selectie- en ontwikkelassessments is hij ook gesprekspartner voor midden- en hoger management inzake loopbaanbegeleiding en coaching. In zijn aanpak is Leif nuchter, eerlijk en oprecht en heeft hij integriteit hoog in het vaandel staan.


Daniƫlle Zelisse:

085 - 303 86 77

info@xiel.nl

Email Daniƫlle Zelisse:

Daniëlle is jurist en psycholoog, lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en ruim 15 jaar actief als assessment-psycholoog en coach. Zij heeft zowel in loondienst als als zelfstandige op alle niveaus assessments uitgevoerd, onder meer bij LTP. Haar stijl kenmerkt zich door persoonlijk, toegankelijk en professioneel tegelijk.


Jiska Ronner:

085 - 303 86 77

info@xiel.nl

Email Jiska Ronner:

Jiska is Arbeids- en Organisatie Psycholoog en ingeschreven als Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie van het NIP. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring als managementconsultant, trainer, coach en assessmentpsycholoog, bij diverse organisaties zowel in de profit als non-profit. Haar stijl is analytisch, confronterend met de nodige humor en (com)passie.


Angelique van Geerenstein:

085 - 303 86 77

info@xiel.nl

Email Angelique van Geerenstein:

Angelique is Arbeids- en Organisatie Psycholoog en ingeschreven als Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie van het NIP. Zij is haar loopbaan begonnen bij PriceWaterhouseCoopers in de rol van extern adviseur en coach waarin zij opdrachten deed op het gebied van persoonlijke en organisatieontwikkelingsvraagstukken. Daarna is zij als interne adviseur bij een Britse zakenbank (Abbey National Treasury Services) in Londen gaan werken, waar zij naast haar inhoudelijke rol als coach en adviseur ook het nodige politiek gevoel heeft ontwikkeld. Terug in Nederland deed zij opdrachten voor diverse ondernemingen, onderwijsinstanties en non-profit organisaties op het gebied van organisatie-advies, coaching en assessments.


Marianne van Beek:

085 - 303 86 77

info@xiel.nl

Email Marianne van Beek:

Marianne is senior assessmentpsycholoog en tevens loopbaanbegeleider die zich onderscheidt vanwege een analytische en kritische blik. Zij is gemotiveerd om mensen in beweging te zetten en dit doet zij door inzicht te bieden, bij voorkeur op een prikkelende en confronterende manier. Uitgangspunt is altijd dat mensen op een respectvolle wijze bewust worden van hun eigen gedrag en het effect daarvan op hun omgeving. Zij biedt medewerkers concrete handvatten met als doel om zelfstandig regie te kunnen voeren over hun ontwikkeling, loopbaan en leven. Meer specifiek houdt Marianne zich bezig met assessments in het kader van selectie en ontwikkeling en heeft zij ervaring met reorganisaties, transities en andersoortige veranderingen in profit-organisaties.


Erwin van Baarle:

085 - 303 86 77

info@xiel.nl

Email Erwin van Baarle:

Het vaststellen van de vaardigheden en talenten van mensen is het oorspronkelijke ambacht van Erwin. In het uitvoeren van psychologisch onderzoek en assessment wordt hij op hoog niveau ingeschakeld zowel binnen overheid, bedrijfsleven als de financiële wereld, waar het selectievraagstukken betreft maar ook ontwikkelvraagstukken vaak in het kader van leiderschap. Regelmatig is de aanleiding een organisatiewijziging. Het vertrekpunt wordt gevormd door de context van de organisatie en de kracht en de kwaliteiten van de betrokkene: hoe en waar kan zijn/haar talent optimaal benut worden?