Nieuws

Xiel groeit - opening Xiel kantoor in Groningen

Per 1 december 2022 starten David Plaut en Carolyn Moes hun eigen psychologisch adviesbureau Xiel op. Per 1 januari betrekken zij hun kantoor aan het Zuiderpark 11 in Groningen.

Start Xiel in Groningen

Per 1 december 2022 starten David Plaut en Carolyn Moes hun eigen psychologisch adviesbureau Xiel op. Per 1 januari betrekken zij hun kantoor aan het Zuiderpark 11 in Groningen. 

 

De naam, concept en gedachtengoed worden gedeeld met Pieter-Jil Pluimert en Marc Boele die Xiel 6 jaar geleden hebben opgericht. Gezamenlijk gaan we Xiel verder uitbouwen - op deze manier verenigen wij onze krachten en kunnen op een nog betere manier klantvragen oppakken en uitvoeren. Ook vergroten we onze innovatiekracht nog meer door deze bundeling van krachten.

 

Xiel staat voor advisering bij selectie en ontwikkelingsvraagstukken op individueel, team- en organisatieniveau, waarbij de  gecombineerde focus op psychologie en bedrijfskunde een bepalende factor is; de ondertitel van Xiel 'Psychology in Business' doelt juist ook daarop en houdt concreet in dat Xiel de context goed onderzoekt en steeds leidend laten zijn in de aanpak van assessments, teamontwikkelingssessies en evaluaties van raden van commissarissen.

 

Voor contact met David of Carolyn: d.plaut@xiel.nl en c.moes@xiel.nl of telefonisch respectievelijk: 06-83662332 en 06-11018187.

David

In 2008 studeerde David cum laude af als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de Rijksuniversiteit van Groningen (RuG). Terugkijkend was hij eigenlijk al psycholoog in de zandbak, maar de wetenschappelijke vorming was erg waardevol. Naast Psychologie heeft hij ook Commerciële Economie gestudeerd en deze twee achtergronden vormen een belangrijk fundament in zijn werk. Naast de sales -en accountmanagementwerkzaamheden heeft hij inhoudelijke expertise opgebouwd over innovatieve instrumenten (Games & Simulaties), ontsporingsgedrag binnen organisaties en de invloed van stress op presteren.

 

 Carolyn

Carolyn is een ondernemer in hart en nieren - inhoudelijk gevormd door vele jaren bij psychologische adviesbureaus in Amsterdam en Groningen. De afgelopen jaren heeft zij door haar verschillende rollen binnen account & salesmanagement grote commerciële en operationele ervaring opgebouwd. Inhoudelijk weet zij snel complexe klantvragen om te zetten naar praktische en doeltreffende oplossingen.