VR Assessment

Beleef het Xiel VR Assessment

Beleef het Xiel VR Assessment

Een Xiel VR Assessment koppelt beleving aan kwalitatieve analyse. Door deelnemers in een VR omgeving te laten starten met het assessment, worden zij even echt uit hun dagelijkse beslommeringen gehaald en kunnen zij zich concentreren op het assessment. Bovendien is het een heel leuke ervaring.

 

Video Xiel VR Assessment


 

Een Xiel VR Assessment is efficiënt, 'fun' en degelijk. De beste instrumenten worden gebruikt en laagdrempelige en deskundige adviseurs werken samen met de deelnemer aan een goede analyse van kwaliteiten en aandachtspunten in relatie tot de functie of ontwikkelvraag.

Deelnemers krijgen vooraf een Xiel VR bril toegestuurd met een korte instructie. Met hun eigen telefoon en een gratis account bij WARP kunnen zij deelnemen aan het Xiel VR Assessment scenario. Zij worden in VR meegenomen naar onze fascinerende kantoorlocatie in Wassenaar en kunnen zich via verschillende interactieve paden onderdompelen in een andere omgeving om zich los te maken van de dagelijkse beslommeringen. Het zorgt er voor dat de deelnemer zich echt even in een andere omgeving waant en daarmee zich beter kan concentreren op het assessment.

De rest van het assessment vindt plaats via MS Teams en wordt begeleid door ervaren en kundige adviseurs van Xiel.